Lintopdrachten overslaan Verdergaan naar hoofdinhoud
WELKOM BIJ OBS DE LEEUWERIKHOEVE

‘Actief leren, goed presteren’ is ons motto,
waarin leerprestaties, zelfstandig werken en een brede ontwikkeling centraal staan.

Basisschool De Leeuwerikhoeve is een school voor
openbaar onderwijs.
Openbaar onderwijs is er voor alle kinderen.

Een aantal kenmerken van onze school:
  • De Leeuwerikhoeve hanteert een continurooster. Het overblijven is hiermee gratis.
  • Zelfstandig werken zien we o.a terug in de weektaak en het taakwerk.
  • Op de Leeuwerikhoeve besteden we veel tijd aan rekenen, taal en lezen
  • Wij willen de kinderen zoveel leren dat het niet in een gewone schooldag past. Naast de basisschoolvakken zijn er nog zoveel andere talenten bij kinderen die ontwikkeld kunnen worden. Daarom werken wij op De Leeuwerikhoeve met talentklassen en is de schooldag op ma., di., do. en vr. verlengd tot 16.00 uur.
  • Kunst & cultuur zien we in de Talentklassen. Daarnaast maken gebruik van een breed kunstaanbod en smult de school elk jaar van het Cultuurmenu.
  • Voor kinderen uit groep 7 en 8 die meer aan kunnen is er elke woensdagochtend De Plusklas.
  • Wij beschikken, als 1e school in Den Haag, over het Piramide Keurmerk.

Benieuwd naar onze school? U bent altijd welkom om eens een kijkje te komen nemen!

Inhoud

​Op dit moment zijn wij druk bezig met het ontwerpen van een nieuwe website. De basisinformatie houden wij actueel en vindt u onder het kopje 'info'. Toch kan het ook voorkomen dat u verouderde informatie tegenkomt. Bent u nieuwsgierig naar actuele activiteiten die wij hebben gedaan, kijk dan vooral op onze facebookpagina. Vragen die u niet op onze site kunt vinden beantwoorden wij ook graag telefonisch of per e-mail.

Nieuwe website

De ​Leeuwerikhoeve